Ana Sayfa Gündem, Politika 7 Şubat 2022

DEVLET BAHÇELİ KIZILCAHAMAM’DAN SESLENDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam’da yapılan “Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı”nın son gününde basın toplantısı yaptı

Bahçeli düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

Bizim başarımız milletin başarısıdır. Yolumuz çetin olsa da önümüze çıkarılan tuzakları yıkıyoruz,durmayacağız, yorgunluk emaresi göstermeyeceğiz devamlı bir adım önde olacağız.

CHP’nin birinci çıktığı yerlerde bu partinin gerçek yüzünü zillete nasıl düştüğünü birer birer anlatacağız, milletimizi aydınlatacağız.

Bütün ilçeleririmzde çalışmaları yoğunlaştıracağız. Adım adım 2023 ilçe ilçe aydınlantma temamız.

CHP, tarihine sırt dönmüş, aziz Atatürk’le yollarını ayırmıştır. Eylemleriyle bunu ispat etmiştir.

CHP’ye oy veren kardeşlerimiz aldatılmaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP tanınmaz haldedir.

Türkiye’de dezavantajlı kesim yoktur. Bunun aksini iddia edenler kuklalaşmış siyaset artıklarıdır. Cumhur İttifakı geçilmeden Ankara’yı geçmek hayal ürünüdür. CHP’nin maskesini düşüreceğiz dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil