Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 7 Şubat 2022

FINDIK ALAN BAZLI GELİR DESTEĞİ İLE MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR

Ordu Tarım İl Müdürlüğü resmi sitesinden bugün yaptığı açıklamayla Mazot ve Gübre Desteği listelerinin Askıya çıktığını duyurdu.

Yapılan açıklama şöyle ; 2021 Üretim Yılı Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği ile Mazot ve Gübre Desteği ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediş icmalleri; başvuru yapılan mahalle muhtarlıklarında, İlçe Müdürlüklerinde ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün web sayfasında (ordu.tarimorman.gov.tr) askıya çıkarılmış bulunmaktadır. İcmaller 07.02.2022 Pazartesi günü itibarıyla askıya çıkarılmış olup, 11.02.2022 Cuma günü saat: 17:00’de askıdan indirilecektir. Üreticilerimizin askı süresi içerisinde kendilerine ait bilgileri kontrol etmeleri, listelerde arazi miktarı ve destekleme ödeme tutarı ile ilgili olarak bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde başvuru yaptıkları İlçe Müdürlüğü nezdinde itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Destekleme ödemelerine ilişkin mevzuat uyarınca ödemelere yönelik icmaller askıdan indirildikten sonra yapılacak olan itirazlar değerlendirmeye alınamayacağından; ödemeler konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için,  bu konuda hassasiyetle hareket etmeleri hususu;

Değerli üreticilerimize önemle duyurulur.

Mazot ve Gübre Desteği Askı İcmallerine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil