Ana Sayfa Gündem, Spor 8 Şubat 2022

KAÇ PUAN REKORU GETİRECEK ?

TFF Süper ligi Ahmet Çalık sezonun da geride kalan 24 maçta aldığı 17 galibiyet 6 beraberlik 1 mağlubiyet sonucu elde ettiği 57 puan +25 averajla en yakın takipçisinin önünde 9 puan farkla lider olan Trabzonspor Teknik Patronu Abdullah Avcı ilede kırılmadık rekor bırakmadı.

En uzun süre yenilmemezlik,ilk yarı itibarı ile en çok puan toplayan takım,en yüksek puan ortalaması,dış sahada yenilmemezlik v.s.

Şimdi Abdullah Avcı ve öğrencilerinin önünde 8. kez süper ligde Şampiyonluk kupasına uzanılarak Trabzonspor tarihine geçmenin  yanısıra Türk Futbol tarihinede geçmelerini sağlayacak kırılması gereken bir de rekor var .

TFF süper liginde geride kalan sezonların içerisinde En erken şampiyonluğu ilan eden takım: 1967-1968, 1969-1970 ve 2013-2014 sezonlarında bitime 3 hafta kala ile Fenerbahçenin elinde  eğer Trabzonspor nisan ayının 24 ünde oynanacak Adanademirspor maçının sonucunda Süper ligde şampiyonluğu garantilerse bu alandada yeni bir rekor kırarak tarihe geçeçek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil