Ana Sayfa Gündem, Spor 10 Şubat 2022

DOSTLUĞUMUZ 90 DAKİKAYA SIĞMAYACAK KADAR BÜYÜK

Hafta sonu oynanacak Trabzonspor Konyaspor maçı öncesi  Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen kulübün resmi internet sitesinden sağduyu çağrısı yaptı

Başkanı Fatih Özgökçen yaptığı yazılı açıklamada :  Süper Lig’de haftasonu Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Anadolu’nun iki güzide şehrinin dostluğu ve kardeşliği bir doksan dakikaya sığmayacak kadar büyüktür. Futbol, hiçbir zaman hayat memat meselesi değildir. Aynı vatanın evlatları olarak her zaman sporun, birlikteliğimizi artırmasını amaç edinmeliyiz. Ayrıştırmak, kutuplara ayırmak, ötekileştirmek en kolay olanıdır. Centilmen duruşumuzu hiçbir zaman bozmayalım.

Sevgili Konyasporlular; futbolun 2021-2022 sezonundan ibaret olmadığını her fırsatta hatırlamamız gerekiyor. Elbette her maçı kazanmak istiyoruz ve bunun için mücadele ediyoruz. Fakat kazanmak, kaybetmek sporun doğasında vardır. Sonuna kadar birbirimize destek olup çalışacağız. Kazansak da kaybetsek de 100 yıllık büyük çınar Konyaspor’un vakarlı duruşundan vazgeçmemeliyiz.

Sevgilerimle… dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil