Ana Sayfa Gündem, Yaşam 12 Şubat 2022

ARA-BUL-YOK ET

İç işleri Bakanlığınca  Tunceli’de 1062 Personel İle “Eren Kış-23 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu” Operasyonu Başlatıldı
Bakanlıktan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde ;
Bölgede barınan teröristleri Ara-Bul-Yok Et taktiğiyle etkisiz hale getirmek, eylem hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek maksadıyla, Tunceli İlinde “Eren Kış-23 (Tunceli-Mercan Dağları) Şehit J.Asb.Üçvş. Celil Mutlu” Operasyonu başlatıldı.
Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1.062 personel 66 operasyonel tim görev alıyor.
Ayrıca, Diyarbakır’da dün başlayan Eren Kış-22 operasyonu kapsamında, birlikleri yerinde denetleyen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn. Arif Çetin, bugün de Tunceli’ye geçerek, bölgede başlatılan Eren Kış-23 operasyonu hakkında, Tunceli Valisi Sn. Mehmet Ali Özkan ile birlikte, yerinde bilgi aldı ve komandolarla bir araya gelerek, onlara moral verdi.
Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış Operasyonları, halkımızın desteği ile İnançlı ve Kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Roma’ya 2-1 Yenildik

Roma’ya 2-1 Yenildik

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil