Ana Sayfa Gündem, Spor 15 Şubat 2022

NE SÖYLEDİYSE OLUYOR…!

Süper Lig’in 25. haftasında  18. galibiyetini alan Karadeniz Fırtınası  60 puanla bir maçı eksik Konyaspor’un 12 puan önüne geçti.

Fırtınanın önünde bu sezon kimse tutunamadı hatta bu fırtına öyle sert esiyorki istanbul takımları sezon ortasında hocalarını değiştirmek zorunda kaldılar

Geçen sezon takımın başına getirilen Abdullah Avcı o günlerde yine zirveye oynayan takımı için “biz gelecek sezonun takımını kuruyoruz ” sözleri ile bu günlerin işaretini vermişti daha sonraki bir konuşmasında  Teknik Patron Abdullah Avcı “futboldan hem benim hem Trabzonsporun alacağı var ” demeci ile şampiyonluğun Trabzona geleceğini müjdelemiş son oynanan Konyaspor maçı sonrası ise “Yine büyük adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan birisiydi. Şampiyonluk ışığını mı görüyoruz, acaba bunu mu söylesek” diyerek te şampiyonluk müjdesini taraftara vermiş oldu.

Planlı Proğramlı çalışmanın semeresini alan Abdullah Avcı ve öğrencileri Trabzonspor taraftarına unutamayacakları bir sezon yaşatmaya devam ediyorlar

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil