Ana Sayfa Bölge, Gündem 18 Şubat 2022

BAŞKAN GENÇ’TEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kızılay görevlilerinin yaptığı sağlık muayenesinden sonra ilgili formu dolduran Başkan Genç, kan bağışında bulundu.

Genç, kan bağışında bulundu!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kızılay görevlilerinin yaptığı sağlık muayenesinden sonra ilgili formu dolduran Başkan Genç, kan bağışında bulundu. Birçok belediye personeli ve birim müdürleri de farkındalık yaratmak hem de kan ihtiyacı olan hastalara yardımcı olmak amacıyla kan bağışında bulundu.

 “KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIYOR”

Yapılan kan bağışlarıyla birçok hastanın sağlığına kavuştuğunu belirten Başkan Genç, sağlık durumu elverişli herkesi kan bağışında bulunmaya çağırdı. Kan bağışlarına her insanın ihtiyaç duyabileceğini ifade eden Başkan Genç, “Biz yerel yöneticiler olarak elimizden geldiği kadar, kan bağışlarına destek olmaya çalıştık. Bu dönemde de bu konuda hakikaten büyük bir fedakârlık var. Birçok yapılan kan bağışlarıyla sağlığına kavuşuyor. Trafik kazası vb. acil durumlarda birçok insanın yapılan kan bağışlarıyla hayata tutunduğunu hiçbir zaman hatırımızdan çıkarmamalıyız. Bundan dolayı herkesi kan bağışında bulunmaya yönlendirmeliyiz. Terörle mücadele eden kolluk kuvvetlerimiz de zaman zaman bağışlanan bu kanları kullanıyor. Dolayısıyla bu işi bir seferberlik edasıyla ele almamız gerektiğini de vurgulamak istiyorum. Dünya’nın neresinde ihtiyaç sahibi birileri varsa 154 yıldır ayrım gözetmeksizin merhamet elini uzatan Türk Kızılay’ımızı da gayretli çalışmalarından ötürü tebrik ediyor, bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Bu programa katkı sağlayan herkese şükranlarımı, teşekkürlerimi arz ediyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” sözlerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil