Ana Sayfa Gündem, Spor 19 Şubat 2022

DÖRT DÖRTLÜK MAÇ

TFF Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 26. haftasın süper bir maçla başladı Zirvede ki Trabzonsporun 12 puan gerisindeki Konyaspor kendi evinde  Kasımpaşa ile karşılaştı

Lig ikincisi Konyaspor gol düollosu şeklinde geçen maçta Kasımpaşaspor ile karşılıklı atılan goller neticesinde 90 dakika 4-4’lük beraberlikle sonuçlandı

İzleyenlerin keyif aldığı heyacan fırtınası şeklinde geçen maçta Konyasporun Teknik Patronu İlhan Palut cezası sebebiyle maçı tirübünden izledi.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Maça hızlı başlayan Kasımpaşa, 7. dakikada Mortadha Ben Ouannes ile öne geçti. Amilton 28. dakikada eşitliği sağladı. Amar Rahmanovic, 40. dakikada Konyaspor’u öne geçirdi. Konyaspor soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İkinci yarıya adeta golle başlayan Kasımpaşa, Haris Hajradinovic ile skorda 2-2’lik eşitliği sağladı. Maçın 52. dakikasında Soner Dikmen, Konyaspor’u bir kez daha öne geçirdi. 60. dakikada kazanılan penaltıda Umut Bozok, Kasımpaşa adına beraberlik golünü ağlara bıraktı.

Karşılamada uzatma dakikaları oynanırken Kasımpaşa öne geçti. 90+1. dakikada sahneye çıkan Awer Mabil, Kasımpaşa’yı öne geçirdi. Mücadelede 90+10. dakikasında Konyaspor’un kazandığı penaltıda topun başına geçen Sokol Cikalleshi, maçın sonucu belirleyen golü kaydetti.

Bu beraberlikle Konyaspor puanını 49’a, yükseltirken lider Trabzonsporla arasındaki puan farkınıda 11 puana indirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil