Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Şubat 2022

BU TARAFTAR ARKANIZDA HER ZAMAN

Süper Lig’de 26. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor’u konuk etti. Alanyaspor Stadyumu’nda oynanan müsabaka, Trabzonspor’un 4-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 26. haftasında deplasmanda oynadığı Aytemiz Alanyaspor karşılaşması 4-0’lık galibiyetle kapatan Bordo Mavililerin gollerini  5.ve 27. dakikalarda Anthony Nwakaeme 36. dakikada Cornelius ve 39. dakikada Dorukhan kaydetti.

TAKIMLARINI MEŞALELER EŞİLİĞİNDE KARŞILADILAR

Alanyaspor’u 4-0’la geçen Trabzonspor, karşılaşma sonrası Trabzon’da, hava Limanı’na akın eden taraftarlar tarafından meşaleler eşliğinde karşılandı.Abdullah Avcı’ya çiçek veren ve fotoğraf çektiren taraftarlar, oyunculara da sevgi gösterilerinde bulundular.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil