Ana Sayfa Aktüel, Gündem 21 Şubat 2022

EGE VE MARMARA SALLANDI

Ege ve Marmara Denizi’nde art arda depremler meydana geldi.

EGE DENİZİ

AFAD’dan alınan bilgiye göre, Ege Denizi Datça açıklarında saat 22.47’de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem denizin 29.6 km derinliğinde gerçekleşti.

Meydana gelen deprem Muğla’nın Datça ilçesinde hafif şekilde hissedilirken, kısa süreli vatandaşlarda paniğe neden ourken bir diğer sallantı ise aynı saatlerde Marmara Denizi’nde meydana geldi.

Marmara denizinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 23.20’de meydana gelen depremin Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine 6.25 km yakınlıkta olduğu belirtildi.

Depremin en çok hissedildiği ilçe olan Şarköy’de yaşayan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Depremi hissettikleri gibi korkuyla kendilerini sokağa atan vatandaşlar, depremin üzerinden saatler geçmesine rağmen halen evlerine girmiyor.

Korku ve paniğin hakim olduğu Şarköy sokaklarında birçok vatandaş, artçı depremlere karşı endişeyle bekleyişlerini sürdürüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil