DOLAR 32,4990 -0.14%
EURO 34,9571 0.32%
ALTIN 2.430,850,33
BITCOIN 2078244-3.76662%
Trabzon
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Vali Ustaoğlu,Maçka’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Ustaoğlu,Maçka’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

ABONE OL
23 Şubat 2022 19:41
Vali Ustaoğlu,Maçka’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Maçka’da Muhtarlarla bir araya geldi. 

Toplantıya Vali Ustaoğlu’nun yanı sıra İl Jandarma Komutanı J.Alb. Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Kaymakam Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Koray Koçhan, muhtarlar ve diğer ilgililer katıldı.

Maçka Kaymakamlığı tarafından düzlenen muhtarlar toplantısında konuşma yapan Vali Ustaoğlu, “Muhtarlar buluşmasına katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla bir araya gelerek bir toplantı yapmak istedik. Sizler çok önemli görevler ifa ediyorsunuz. Çok güzel hizmetlerin yapıldığını, bundan sonra da yapılmaya devam edileceğini ifade etmek istiyorum. Meslek hayatım boyunca hep muhtarlarımızla bir araya gelmeye gayret ettim. Sizler devletimizin işiten kulağı, gören gözü ve devletimizin şefkatli elinin en ücra köşesine uzanan elisiniz. Özellikle pandemi döneminde önemli görevler icra ettiniz. Herkesin evlerinde kaldığı dönemde her türlü riski alarak her eve girdiniz, her kapıyı çaldınız. Vatandaşımızın ihtiyacını karşılama noktasında gayret gösterdiniz.
İlçelere, köylere gittiğimizde tabiri caizse sofrasına, evine misafir olduğumuz kişiler muhtarlarımız olmuştur. Sizler adeta ailemizin bir ferdisiniz. Sıkıntıları ve talepleri hep birlikte dinleyip çözüm bulmaya gayret göstereceğiz. Alınan taleplerin her birini değerlendireceğiz. Ulaşmadığımız vatandaşımız kalmayacak.
İlimizin ve bölgenin kendine has zorlukları var. Bu bölge, afet olaylarının en sık yaşandığı bir bölge. Bir diğer zorluğumuz da bu bölge yerleşim yeri olarak çok dağınık ve 22 bin km’nin üzerinde yol ağına sahip. Bunun bilinciyle hareket ediyoruz.
Muhtarlık müessesesinin kadim geçmişte önemli bir yeri vardır. Her yıl 19 Ekim gününü Muhtarlar Günü olarak kutluyoruz. Toplumun her kesimiyle yakından ilgilenen, dertleriyle dertlenen siz muhtarlarımızın daha iyi şartlarda ve imkânlarda hizmet edebilmeleri için çok güzel çalışmalar yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyor, katılanlara teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

Toplantıda Maçka ilçemiz doğal güzellikleri ve tarihi mekanlarına değinen Vali Ustaoğlu, Maçka ilçemiz doğası ve tarihi mekanlarıyla çok zengin bir ilçemiz. Sümela Manastırı yerli ve yabancı ziyaretçilerinin ilgisini çekiyor. Burasıyla ilgili 5 yıldır devam eden restorasyon çalışmaları bitti diyebiliriz. Yakın zamanda hizmete açacağız. Dünya kültür mirasının bir değeri olan Sümela Manastırı’nın bundan sonraki süreçte de yoğun bir ziyaretçinin uğrak yeri olacak. Trabzon’a gelen her turist mutlaka Maçka’ya da uğruyor. Buna hazırlıklı olalım. Sizlere bu konuda önemli görevler düşüyor. Bu ziyaretçileri en güzel şekilde ağırlamak için ne gerekiyorsa yapalım. Bu süreci yüzümüzün akıyla en iyi şekilde yönetmemiz gerekiyor” dedi.

Toplantının sonunda Vali Ustaoğlu vatandaşla bir araya gelerek sohbet etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!