Ana Sayfa Bölge 26 Şubat 2022

433 BİN ÇAĞRIYI CEVAPLADILAR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi, 2021 ve 2022 yılının iki ayında toplam 433 bin çağrıya cevap verdi. Vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini anında değerlendirip işleme aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Türkiye’nin en hızlı ve en kolay ulaşılan kurumu olduğumuzu gururla ifade ediyorum” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi katılımcı belediyecilik anlayışıyla pek çok alanda ortaya koyduğu farklılıkla, vatandaşı şehrin yönetimine ortak ediyor. Aynı zamanda kurumun ulaşılabilirlik seviyesinin artmasını sağlayacak adımlarla Samsun halkına en hızlı hizmeti ulaştırıyor. Vatandaşın her türlü talep, öneri ve şikayetlerini aktardığı merkez olan Çözüm Merkezi anlık sorunların çözümü ve aksaklıkların giderilmesi noktasında, 7 gün 24 saat 0362 431 60 90 ya da 0362 431 10 12 nolu telefonlardan hizmet veriyor. Şehrin Çözüm Merkezi hattı 2021 ve 2022 yılının iki ayında toplam 433 bin çağrı cevapladı.

Vatandaşlardan gelen talep, öneri ve şikayetler titizlikle incelenerek sonuçlandırıldı. Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki her türlü konuda hassasiyetle hizmet veren merkez SASKİ hizmetlerinden ulaşıma, yaralı sokak hayvanlarından Sosyal Hizmet konularına kadar pek çok konuda vatandaşa anlık çözüm sundu. Ayrıca vatandaşlardan alınan, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili teşekkür çağrıları da Çözüm Merkezi kayıtlarına geçti. Merkez tarafından cevaplanan 433 bin çağrı içerisinde en fazla talebin alındığı konu, Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü’nü ilgilendiren konular oldu. Konular ilgili de talep ve önerilerine anında çözüm üretildi.

TÜRKİYE’NİN EN HIZLI VE EN KOLAY ULAŞILAN KURUMUYUZ

Bana ulaşsın ya da ulaşmasın, birimlere ulaşan her soruna anında müdahale eden bir çalışma prensibimiz var diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediyeye ulaşan her vatandaşın sıkıntısını kendi sıkıntısı gibi önemsediklerini söyleyerek şunları ifade etti:

“Türkiye’nin en hızlı ve en kolay ulaşılan kurumu olduğumuzu gururla ifade ediyorum. Çözüm Merkezi ile temel amacımız vatandaşın problemini ilk elden alıp yine bizatihi sonucunu kendisine iletmek. Bu sayede şehrimizde ortak aklı da çalıştırmış oluyoruz. İnşallah ekip arkadaşlarımızla birlikte halkımızın daha memnun kalacağı, sorunlarına çözüm bulacağı bir sistemi inşa etmek adına tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Trabzon Barosundan Manifesto

Trabzon Barosundan Manifesto

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil