Ana Sayfa Gündem, Spor 27 Şubat 2022

UKRANYALI GOLCÜDEN YEŞİL IŞIK

Trabzonspor Dnipro forması giyen 24 yaşındaki golcü futbolcu Artem Dovbyk’in transferi için sezon başında ve devre arasında uzun süren görüşmeler yapmış ama bir sonuç alamamıştı.Oyuncunun menejeri o dönem yaptığı açıklamada Türkiyeden Fenerbahçe ,Galatasaray ve Trabzonsporun oyuncu ile ilgilendiğini ve canlı izlediklerini söylemiş İtalyadan da Torinonun ilgisinden bahsetmiş ama Artem’in Ukranyada futbol yaşantısına devam etme kararı aldığını yazmıştı.

Rusyanın Ukranya ya savaş açması sonrasında liglerinde tatil edildiği Ukranyada Artem için bir gelişme de şimdi yaşanmaya başladı önümüzdeki sene için planlama yapan Beşiktaş ta oyuncuyu radarına aldı.

5 milyon euro bonservisi olan Artem için sezon sonu transferin kızışacağı şimdiden belli oldu Trabzonsporun Artem Dovbyk için yeniden Dinipro yöneticileri ile görüşme yapması beklenirken şu an için UKranyanın içinde bulunduğu durum bu görüşmelere engel savaşın bitmesi ve Ukranyada hayatın normale dönmesi sonrasında daha önce kurulan iyi ilişkilerin semeresini almak için Trabzonsporlu yöneticilerin Ukranya Süperl ligin Gol Kralı olan 24 yaşındaki Genç golcü için Dinipro Kulubünün yöneticileri ile masaya oturması bekleniyor.

Ukranyada yaşanan gelişmeler sonrasında daha önce Türkiyeye transferine sıcak bakmayan Artem’inde artık Ukranya dışında futbol oynamak istediği belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil