Ana Sayfa Gündem, Spor 1 Mart 2022

37 YILLIK HASRETE SON VERME ZAMANI…

Ziraat Türkiye Kupasında final yolunda mücadele eden 8 takımın çeyrek final maçları bu akşam oynanacak Trabzonspor Antalyaspor maçıyla start alıyor.

Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksinde saat 20.30’da başlayacak maçta Trabzonsporun konuğu Geçen yılın Finalisti F.Antalyaspor olacak

1983- 84 sezonunda hem lig hem de Türkiye Kupası şampiyonu olan Bordo Mavililer , 37 yıl sonra  2021-2022 sezonunda aynı başarıyı yakalamaya çok yakın süper ligde en yakın rakibinin 17 puan önünde lider konumda olan Bordo Mavililer Kupadada bu akşam Antalyasporu yenerek yoluna devam etmek ve sezonu da yeniden çifte kupa mutluluğu yaşayarak tamamlamak istiyor.

Trabzonspor Teknik Patronu Abdullah Avcı  27 Ocak 2021’de Abdullah Avcı yönetiminde  Başakşehir’i 2-1 yendiği müsabakada Süper Kupa’yı kaldırmıştı Bu,da Avcı’nın kariyerinin ilk kupası olmuştu.

Bu sezon kupalara ambargo koymak ve kariyerine Lig ve Türkiye Kupasınıda eklemek isteyen Abdullah Avcı ligde kupaya uzanmasına sayılı günler kala şimdi gözünü Türkiye kupasına dikti.

Teknik Patron Avcının futbolcuları ile yaptığı maç toplantısında ” Antalyasporun Nuri şahin yönetiminde son 5 haftadır yenilmediğini ve kompakt bir futbol oynadığının üstünü çizerken bu akşam sabırlı ve sahanın her tarafında topa basan bir anlayışla oynamalarını istediği öğrenildi.

Bordo Mavililer  Antalyaspor, ile Ziraat Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 7 kez karşılaştı. Oynanan 7 maçta Trabzonspor 4 Antalyaspor ise 2 kez galip gelirken 1 maçta da takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı.

Teknik Patron Abdullah Avcı Trabzonsporu bugünkü maçta sahaya  UĞURCAN, SERKAN, DENSWIL, HUGO, PUCHACZ, BERAT, BAKASETAS, YUNUS, DJANINY, KOUASSİ, KOITA onbiri ile çıkarması bekleniyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KRAL GERİ DÖNDÜ

KRAL GERİ DÖNDÜ

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil