Ana Sayfa Dünya, Tarım ve Hayvancılık 1 Mart 2022

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar: Mağdur Çiftçinin Yanındayım!

TZOB Başkanı Bayraktar, Tarım Kredi Kooperatiflerinin hacizli çiftçilere yönelik getirdiği borç yapılandırması sonrası yaptığı açıklama ile getirilen yapılandırmadan kendisine pay çıkarması; ‘TZO yine şaşırtmadı!’ yorumlarına neden oldu.

TZOB Başkanı Bayraktar, çiftçinin traktörü ve hayvanları haczedilirken ortalıkta görünmemiş, seslerini duyurmak için defalarca Ankara’ya gelen mağdur çiftçilerle dahi muhatap olmamıştı.

TZO MAĞDUR ÇİFTÇİYİ GÜNDEMİNE ALDI!

Hüseyin Aydın’ın Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür olarak atanmasıyla birlikte hacizlik çiftçinin sorununu çözmek için yeni bir borç yapılandırma çalışması başlatılmıştı. Bu çalışmayı önceden haber alan Bayraktar, biranda hacizli çiftçileri gündemine alarak aylar sonra bir açıklama yaparak bu sorunun çözülmesi için yeni bir yapılandırma talebinde bulundu. Aylarca, hacizli çiftçinin sorunlarına duyarsız kalan Bayraktar’ın biranda böyle bir açıklama yapması, mağdur çiftçilerin, “Şemsi tüyoyu aldı açıklama yaptı’ tepkilerine neden olmuştu.

Bayraktar, Tarım Kredi Kooperatiflerinin hacizli çiftçilere yönelik getirdiği borç yapılandırması sonrası yaptığı açıklama ile getirilen yapılandırmadan kendisine pay çıkarması; ‘TZO yine şaşırtmadı!’ yorumlarına neden oldu.

Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Çiftçilerimizin Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının yapılandırılması konusunda girişimlerde bulunmuş, 11 Ocak 2022 tarihinde yaptığımız basın açıklamasında taleplerimizi dile getirmiştik. Çiftçilerimizin borçlarına yapılandırma imkânı verilmesi önemlidir. Hayırlı olsun”.

Kaynak:www.ekotime.net

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

UKRANYA RUSYA SAVAŞINDA 72.GÜN

UKRANYA RUSYA SAVAŞINDA 72.GÜN

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil