DOLAR 32,5475 0.16%
EURO 35,0223 -0.04%
ALTIN 2.438,330,12
BITCOIN 21032610.45351%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

İMAMOĞLU BAĞIMSIZ CUMHURBAŞKANI ADAYIMI OLACAK ?

İMAMOĞLU BAĞIMSIZ CUMHURBAŞKANI ADAYIMI OLACAK ?

ABONE OL
2 Mart 2022 07:35
İMAMOĞLU BAĞIMSIZ CUMHURBAŞKANI ADAYIMI OLACAK ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Seçimleri’nde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına çıkaracağı aday merakla beklenirken, gençlerle bir araya gelen Ekrem İmamoğlu’na aday gösterilmemesi halinde bağımsız adaylığının söz konusu olup olmadığı soruldu. İmamoğlu, “Zor soru bak. Bunu hiçbir gazeteci bana sormaya cesaret edememişti. Bireysel hedeflerin bu döneme ihanet olacağını düşünüyorum. Doğru kararın günü geldiğinde verilmesinden yanayım” sözleriyle yanıtladı.

2023 Cumhurbaşkanı Seçimleri’nde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına çıkaracağı aday merakla beklenirken kamuoyunda Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun isimleri ön plana çıkıyor. Son olarak Kılıçdaroğlu, iki belediye başkanının adaylığıyla ilgili “Görevlerine devam edecekler” açıklamalarını yapmıştı.

ADAY GÖSTERİLMEZSE BAĞIMSIZ ADAY OLUR MU?

Resmi YouTube kanalındaki “Zor Sor” isimli programda gençlerin sorularını yanıtlayan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na aday gösterilmemesi halinde bağımsız adaylığının söz konusu olup olmadığı soruldu.

“YAŞANAN SÜREÇ HATA KABUL ETMEYECEK”

İmamoğlu ise “Zor soru bak. Bunu hiçbir gazeteci bana sormaya cesaret edememişti” diyerek başladığı açıklamasında yaşanan sürecin hata kabul etmeyeceğini belirtti.

“BİREYSEL İHTİRAS, BÜYÜK ZARAR VERİR HATTA İHANET OLUR”

Sözlerinin devamında İmamoğlu, “Değişik bir dönemdeyiz. Çok siyasi bileşenler olan çok sayıda aktörün bir araya gelip bugünkü sürece karşı iş birliği arzusu duyduğumuz bir dönemdeyiz. Bireysel ihtiras ve hedefler geliştirmenin bu döneme çok büyük bir zarar vereceğini hatta ihanet olacağını biliyorum. Doğru kararın günü geldiğinde verilmesinden yanayım.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!