Ana Sayfa Gündem, Spor 3 Mart 2022

TRABZONSPORDAN DEFANSA TAKVİYE

Süper ligin Lideri Trabzonspor son oynanan Antalyaspor kupa maçında defansın bel kemiği olan Vitor Hugo nun sakatlanması ile yaz transfer sezonundaki tüm planlarını değiştirdi.

Daha önce Edgarın sakatlanması sonrasında sezonu kapatmasıyla şok yaşayan Trabzonsporun Hugo nun sakatlanması ile defans hattında Abdullah Avcıyı çaresiz bıraktı

Gelecek sezonun transfer planlaması yapmaya başlayan Bordo Mavililerde öncelik stoper mevkii için düşünülüyor daha öncede bu bölge için bir çok görüşme yapmış ama bir sonuç alamamıştı özellikle Kaan Ayhan konusunda çok istekli olan Abdullah Avcı ve Trabzonspor yönetimi oyuncu ile her konuda anlaşşada kulubü ile anlaşma sağlanamamıştı.

Gelecek transfer sezonunda önceliği yine yerli oyuncuya verecek olsada Trabzonspor yönetimin gözü Ukranya ligine çevrildi.

Ukranya Liginin lideri Shakhtar DonetskBrezilya asıllı Barcelona etiketli stoperi  Marlon Santos da Silva Barbosa ve Ukranyalı bir diğer stoperi Mykola Matvienko ile görüşme yapması bekleniyor Ukranyada olağan üstü durumun kısa vadede bitmeyeceği ve futbolcuların bu ortamda oynama ihtimallerinin düşük olması sebebiyle Trabzonsporun bu transferler için bir avantaj olabileceğide gelen bilgiler arasında

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil