Ana Sayfa Bölge, Gündem 3 Mart 2022

ÜLKE GÜNDEMİNE GİREN EĞİTİMLER BAŞLADI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından, Toplu Taşıma Araç Sürücülerine Yönelik Eğitim Programı başladı.

Program kapsamında Trabzon il genelinde toplu taşıma hizmeti veren otobüs, taksi, dolmuş, minibüs, S plakalı hat yaklaşık bin 500 şoför esnafına eğitim verileceği kaydedildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada “Trabzon Üniversitemizle beraber eğitim programı başlattık. Otobüs,Minübüs ve Dolmuş şoförü kardeşlerimize belli süre içinde bu eğitim verilecek. İnsan İlişkileri ve Eğitim.. Alanda aldığımız şikayetler sonrasında müşteri ile şoför arasında yanlış iletişim yoluyla alınan şikayetler. Bu ona bir başlangıç. Eğitim zorunlu. Bu eğitim almayan şoför esnafımızın kart alması mümkün olmayacak, kart almayan da araç sürmesi mümkün olmayacak. Hem uzun sürmüyor. Hem de inşallah zamana yayarak, şoför esnafımızı sıkıştırmadan, esnek şekilde program dizayn edilmek suretiyle eğitim vermek istiyoruz. Acil Kurtarma İlk yardım, Yol ve trafik bilgisi, isteğe bağlı olarak yabancı dil eğitimi verilecek” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BAŞKAN DESTEK İSTEDİ…

BAŞKAN DESTEK İSTEDİ…

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil