Ana Sayfa Gündem, Spor 14 Mart 2022

YİNE,YENİ,YENİDEN,UĞURCAN

Süper ligde şampiyonluğa koşar adım ilerleyen Trabzonsporda yönetim ve teknik heyet bir yandan gelecek sezonun takımını da kurmaya çalışırken bir yandan da takımdaki oyuncuların sözleşmelerini uzatmaya çalışıyor.

Trabzonsporlu futbolcular bir çok kulup tarafından izlenirken sezon sonunda Trabzonsporun kapısını çalmaya hazırlanan daha şimdiden bir çok kulüp sıraya girdi bile .

Djaniny,Nwakame,Ömür ve Uğurcan ilk etapta yaz transfer döneminde ki talipleri ile yönetimin başını ağrıtacak oyuncular olarak gösteriliyor Nwakame ile büyük oranda anlaşmanın sağlandığı gelen bilgiler arasında Ömür ve Uğurcan için se İngiltere başta olmak üzere Almanya ,Fransa ve İspanyadan  dan da bir çok kulübün transfer için iki oyuncuyu göz hapsine aldıkları öğrenildi.

Abdulkadir Ömür ve Uğurcan’ın transfer için bütün kararı Başkan Ahmet Ağaoğluna verdikleri gelen bilgiler arasında

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil