Ana Sayfa Gündem, Spor 15 Mart 2022

ŞAMPİYONLUK ATEŞİNİ RİZEDEN YAKACAK

Süper Lig’de Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, tarihin en erken şampiyonluğunu yaşamak için çalışmalarını sürdürüyor.

TFF Süper Ahmet Çalık sezonunda bitime 9 hafta kala Trabzonspor ligin en erken şampiyonluğu ilan etmek için Rizeden kaybetmeden dönmek istiyor.

Süper Lig 29. hafta mücadelesinde sahasında Göztepe’yi 4-2 yenen Trabzonspor, 18 Mart Cuma günü deplasmanda Komşu takım Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan pazar günki antrenmandan sonra  oyunculara bir gün izin veren Teknik Patron Avcı bugün yeniden Rizespor maçı için çalışmalara başlayacaklar.

Pazartesi gününü izinli geçiren bordo-mavili takım,bugün yapacağı antrenmanla Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Sarı kart sınırında olan Uğurcan Çakır, Göztepe’nin ilk golü sonrası faul itirazları yapmış ardından da sarı kart görerek cezalı duruma düşmüştü Rizespor maçında kaleyi Ercenin koruması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil