Ana Sayfa Gündem, Spor 16 Mart 2022

ZAFER ZAFERE İNANLARINDIR

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 30. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde devam ediyor.

Teknik Patron Abdullah Avcı yönetiminde  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirildi. 5’e 2 ve dar alan oyunları ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.
Trabzonsporbugün yapacağı antrenmanla Cuma günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Teknik Patron Abdullah Avcının şamğiyonluğa gün sayarken oyunculardan disiplini ve ciddiyeti bırakmamalarını isterken ” biz en erken şampiyon olan takım olmak istiyoruz önümüzde 4 tane 90 dakika kaldı bu dört maçı alıp diğer sonuçlara bakmadan şampiyonluğumuzu ilan edelim ” dediği öğrenildi

Cuma günü Rizede karşılaşacağı maç için kara yolu ile günü birlik Rizeye gideceği öğrenilen Trabzonsporun maç sonrasında da şehre geri döneceği taraftarların ise takımI yol boyunca ilçelerde organizasyonlarla karşılayacağı gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor taraftarlarının ise Rizespor Başkanı Tahir Kıran’a bir mesajları var  takımımız şampiyonluğa gidiyor Tahir Başkan bizleri de stada alsın Rizesporlu Kardeşlerimizle birlikte dostça kardeşçe takımlarımızı birlikte destekleyelim bir dosta düşmana komşuluk nedir nasıl oluyormuş gösterelim dediler

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil