DOLAR 32,5348 -0.02%
EURO 35,0181 0.44%
ALTIN 2.418,70-0,17
BITCOIN 2092317-3.49576%
Trabzon
23°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

BAŞKAN USTA’DAN KANDİL MESAJI

BAŞKAN USTA’DAN KANDİL MESAJI

ABONE OL
16 Mart 2022 23:59
BAŞKAN USTA’DAN KANDİL MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta , 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandili ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Şoförler Odası Başkanı Usta tüm Şoför esnafının,Trabzon halkının ve İslam dünyasının Berat Kandili’ni kutladı. Başkan Usta yayımladığı mesajında,

” Tefekkür ve şükür vesilesi Mübarek Berat Kandili, bizlere kırılan kalpleri onarma, dargın duvarları yıkma, kinden nefretten uzaklaşma imkanı sunuyor.Ramazan-ı Şerif´i müjdeleyen bu anlamlı gece, birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendirme imkanı veriyor.

Mübarek Berat Kandili, Yüce Allah´ın huzurunda yenilenme gecesidir. Ramazan´ı Şerife, günah ve yüklerimizden beraat ederek girme gecesidir. İçinde bulunduğumuz üç aylar içerisinde en mübarek gecelerden biri  olan Berat Kandili, günahların affedildiği Rahmet Gecesidir bu müstesna şehirde esnafımız ve hemşehrilerimiz ile  birlikte kandili yaşamanın huzuru içerisindeyiz.

Bunun için mutlak güç sahibi Allah’ımıza binlerce kez şükür ederken, tüm İslam coğrafyasının el ele vererek dünyada barışın tesisini kurmayı ve tüm dünyanın  her türlü hastalıklardan kurtuluşa ermesini ve savaşların bitmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Tüm bu duygularla içinde büyük hikmetler barındıran Berat Kandilinin başta şoför esnafımız,Trabzonlular ve ,Milletimiz olmak üzere İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!