Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Mart 2022

ALARMIN SEVİYESİ “SARI”

Spor Toto Süper lig Ahmet Çalık sezonunun 30. haftası Rize Çaykur Didi stadında saat 20 de oynanacak Karadeniz derbisi ile  açılacak.

Süper ligde 29 maç sonunda topladığı 70 puanla açık ara lider olan Trabzonspor , aldığı 6 galibiyet 5 beraberlik ve 18 mağlubiyetle topladığı 23 puanla ligde 19. sıradaki Rizespora konuk olacak

Bu sezon ligde istediği istikrarı yakalayamayan Rizesporda Teknik direktör değişiklikleride kötü gidişata çare olamadı son olarak Bülent Korkmazla anlaşarak yoluna devam eden Rizespor oynadığı son beş maçta sadece 1 beraberlik aldı.

Süper ligin lideri Trabzonspor bu akşam Karşılaşacağı Rizespor maçı öncesinde Teknik Patron Abdullah Avcıdan  da futbolculara uyarı geldi futbolculardan gereksiz kart görmemelerini isteyen Abdullah Avcı önümüzdeki haftada Beşiktaşla önemli bir derbiye cıkacağız bu maçta herkese ihtiyacım var takımı yalnız bırakmayın dediği öğrenildi bu akşamki maç öncesinde sarı kart sınırında olan olan futbolcular ise şunlar ;Bruno Peres, Anastasios Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Manolis Siopis ve Djaniny Samedo

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BAŞBAKAN AÇIKLAMA YAPTI

BAŞBAKAN AÇIKLAMA YAPTI

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil