Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Mart 2022

RAKAMLARLA KARADENİZ DERBİSİ

Trabzonsporla Rizespor bu akşam Karadeniz Derbisinde karşı karşıya geliyor…

Şampiyonluğa koşar adım giden Bordo Mavililerde Çaykur Rizespor’a karşı Süper Lig tarihinde yakaladığı en uzun yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor  en son Aralık 2015’te Rizespor 3-0 yenilen Trabzonspor o günden beri oynanan 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik elde etti.

Süper Lig’de çıktığı son 17 deplasman maçında da rakip fileleri havalandıran Bordo Mavililer, gol sevinci yaşayamadığı son dış saha karşılaşması Nisan 2021 de oynadığı Çaykur Rizespor maçıydı ve maç 0-0 lık skorla sonuçlanmıştı.

Rizesporun bu sezon en golcü futbolcuları :              Trabzonsporun bu sezon en golcü futbolcuları :
Joel Pohjanpalo 9                                                          Andreas Cornelius 12                                                                            Damjan Djokovic 4                                                        Anthony Nwakaeme 11
Selim Ay 4                                                                     Anastasios Bakasetas 8

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo mavili takımın başında Çaykur Rizespor ile 4’üncü kez karşılaşacak. Rize ekibine karşı 2 kez galip gelen, 1 kez de beraberlik alan Avcı, teknik adamlık kariyeri boyunca 16 kez karşılaştığı Çaykur Rizespor’dan 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Rizespor Trabzonspor maçının hakemi Volkan Bayarslan bugüne kadar Trabzonsporun iki deplasman maçını yönetmiş ve Trabzonspor iki maçtandan da beraberlikle ayrılırken Rizesporun evinde oynadığı 6 maçta görev alan Volkan Bayarslanın yönettiği maçlarda Rizespor 1 galibiyet 5 beraberlik aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil