Ana Sayfa Gündem, Spor 19 Mart 2022

3 PENALTIYA BOYUN EĞDİ …

TFF Süper ligin açık ara lideri Trabzonspor ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü bir günde Rizede karşılaştığı Rizespora Hakem Volkan Bayarslanın verdiği 3 penaltı sonucu 3-2 kaybetti, kar yağışının hiç kesilmediği maçta sahanın çizgilerinin görülebilmesi için maça 4 defa ara verildi.

Futbolcuların birbirlerinden çok ağır hava şartları ile mücadele ettiği maçta Hakem Volkan Bayarslan da eklenince ortada futbol adına da pek bir şey kalmadı ikili mücadelelere uzak kalan bir çok pozisyonda hatalı karar veren hakem Volkan Bayarslan Rizespor lehine verdiği 3. penaltıdan önce yusuf sarının yusuf erdoğana faülünüde vermeyip  penaltıya hükmetmesi maçın da sonucunu ve kaderini belirlemiş oldu.

Trabzonspor alınan bu sonuçla haftayı 70 puanla en yakın rakibi konyasporun önüde 15 puan farkla açık ara liderliğini devam ettirdi.

maçtan dakikalar :

İlk Yarı :

Maçta ilk tehlikeli atak Trabzonspordan geldi maçın 20. dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Visca’nın sert şutunda kaleci Gökhan ayakları ile topu çelerek gole izin vermedi. 26. dakikada İsmail Köybaşı’nın sol kanattan ortasında arka direkte Djaniny topa vurmakta geç kalınca top auta çıktı

İkinci Yarı :

ilk yarısı 0-0 lık skorla biten maçta ikinci yarı kar yağışıda etkisini arttırdı

Trabzonspor karşılaşmanın 48. dakikasında hızla gelişen atakta topla son buluşan Abdülkadir Ömür ile 1-0 öne geçti.

Bu gole cevap  59. dakikada hakem Volkan Bayarslanın verdiği penaltı sonrasında atışı gole çeviren Joel Pohjanpalo ile gelirken aynı futbolcu ’ 64’. dakika Hakem Volkan Bayarslanın verdiği 2. penaltı kararı sonrasında da atışı gole çevirince Rizespor 2-1 öne geçmiş oldu

Maçın 70. Dakikasında Trabzonspordan Djaniny 18in hemen üstünden sert ve düzgün bir vuruşla golü atınca skor tabelasında 2-2 beraberlik de yansımış oldu.

Maçın son dakikalarında maç bitti denildiği anda 90+5’de Hakem Volkan Bayarslan yusuf Sarının Yusuf Erdoğan yaptığı harekete faul çalacak denirken oyunu devam ettiren Volkan Bayarslan Çaykur Rizespor lehne  tekrar bir penaltı verdi ve3. kez topun başına  Joel Pohjanpalo’ geldi ve atışı sonucu  Çaykur Rizespor maçı 3-2’lik skorla kazandı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil