Ana Sayfa Gündem, Spor 19 Mart 2022

A MİLLİ TAKIM KADROSU AÇIKLANDI …

A Millî Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off karşılaşmalarında mücadele edecek aday kadrosu açıklandı. A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından belirlenen 27 kişilik kadroda Trabzonspor,Galatasaray ve Fenerbahçeden 3 er oyuncu yer alırken Beşiktaş tan bir oyuncu davet aldı kafiledeki 27 futbolcudan 14 ü süper ligde forma giyerken 13 ü de yurt dışındaki kulplerde forma giyen oyuncularımızdan oluştu.

Yunus Akgün,Doğukan Sinik ve Umut Dilan Bozok ta ilk kez A Milli takım kadrosuna davet edilirken milli formayı giymek için Teknik Direktör Stefan Kuntz’dan görev bekleyecekler.

Milli Takımda şu futbolcular yer aldı:

Ay-Yıldızlılar, Portekiz ile tek maç üzerinden oynanacak yarı final mücadelesini kazandığı takdirde, 29 Mart Salı günü Konya’da İtalya-Kuzey Makedonya play-off eşleşmesinin galibiyle final maçında, bu maçı kaybetmesi halinde ise İtalya-Kuzey Makedonya müsabakasının mağlubu ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

A Millî Takım’a davet edilen oyuncular, 20 Mart Pazar günü saat 18.00’den itibaren TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanmaya başlayacak. Yurt dışındaki kulüplerde forma giyen futbolcuların büyük bölümü ise kampa Porto’da katılacak.

A Millî Takım kafilesi, 21 Mart Pazartesi günü saat 11.25’te İstanbul Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları’na (THY) ait uçakla Porto’ya hareket edecek. Ay-Yıldızlılar, Portekiz maçının hazırlıklarına aynı gün TSİ 20.00’de Gondomar SC takımının maçlarını oynadığı São Miguel Stadyumu’nda yapacağı antrenmanla başlayacak.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, Portekiz karşılaşması öncesinde 23 Mart Çarşamba günü TSİ 20.30’da Dragão Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, bu karşılaşmanın son provasını da aynı tesiste TSİ 21.30’da gerçekleştirecek. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.

Dragão Stadyumu’nda oynanacak 24 Mart’taki Portekiz-Türkiye müsabakası, TSİ 22.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak.

A Millî Takım kafilesi, İtalya veya Kuzey Makedonya ile oynanacak karşılaşma için 25 Mart Cuma günü Türk Hava Yolları’na (THY) ait uçakla TSİ 16.45’te Porto’dan Konya’ya geçecek ve hazırlıklarına burada devam edecek.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, maç öncesindeki resmî basın toplantısını Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapacak. A Millî Takım’ın İtalya veya Kuzey Makedonya maçı öncesindeki son çalışma da bu tesiste gerçekleştirilecek. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olarak yapılacak. Etkinliklerin saatleri, rakibin netleşmesinin ardından belirlenecek.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun ev sahipliğinde oynanacak, Türkiye-İtalya veya Türkiye-Kuzey Makedonya maçı saat 21.45’te başlayacak.

Ay-Yıldızlı ekip, karşılaşmanın ardından 30 Mart Çarşamba günü saat 00.45’te THY’ye ait uçakla Konya’dan İstanbul’a dönecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil