DOLAR 32,4792 -0.2%
EURO 34,9704 0.36%
ALTIN 2.435,730,53
BITCOIN 20989420.48145%
Trabzon
21°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

ABDULLAH AVCI:ŞAMPİYONLUĞU 1 HAFTA ÖTELEDİK

ABDULLAH AVCI:ŞAMPİYONLUĞU 1 HAFTA ÖTELEDİK

ABONE OL
19 Mart 2022 09:04
ABDULLAH AVCI:ŞAMPİYONLUĞU 1 HAFTA ÖTELEDİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Teknik Patronu Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Biz şampiyonluğu bir hafta daha öteledik. Onun dışında bir şey yok.” dedi

Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Buraya gelirken hava şartlarının ne olacağını bilmiyorduk. Perşembe gününden itibaren hazırlıklarımızı daha düzgün bir zemine göre yaptık. Geldiğimizde hava şartlarının bu şekilde olması ve sahanın durumundan dolayı oyun kaotik bir duruma dönüştü. İlk yarıda rakibe pozisyon vermedik ve soyunma odasına da 2-0 önde gidebilirdik. Vişça ve Djaniny’nin girdiği pozisyonlar vardı. İkinci yarı saha biraz daha ağırlaştı. Oyuncu ve oyunu değiştirsek mi diye düşündük. İkinci topları alıyorduk ve oyunu istediğimiz gibi yönlendirebiliyorduk. Öne geçtikten sonra hava ve saha şartları ile rakibin bulunduğu durum nedeniyle tamamen kaotik bir oyuna döndü. Direkt oyunların olduğu, kenar ortaların geldiği durumda ayağımızdaki toptan ve ele çarpma sonucu penaltılar oldu. Bizim gibi bir takımın oyunu tutması gereken bir durumda 2-1 mağlup duruma düştük. Ardından doğru bir organizasyon sonucu golü bulduk. Kazanabilirdik, son ana kadar kazanmak için hamleler yaptık. Son dakikalarda kullandığımız korner sonrası çalışmamıza rağmen geçiş hücumu yedik. Sonra üç penaltı golüyle mağlup olduk. Bu oyunun içinde, bu hava şartlarında, bu kaotik oyunda bunlar olabiliyor. Onun için oyuncularımı tebrik ediyorum. Yapacak bir şey yok. Biz şampiyonluğu bir hafta daha öteledik. Onun dışında bir şey yok. Çaykur Rizespor’a misafirperverliği için teşekkür ediyorum ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!