Ana Sayfa Bölge, Gündem 20 Mart 2022

BÜYÜKŞEHİR’DEN SAHİPSİZ CANLARA ÖZEL İLGİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehirde etkisini gösteren kar yağışının ardından sahipsiz canları unutmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun sıklıkla dile getirdiği ‘Biz onların da belediyesiyiz’ anlayışıyla hareket eden ekipler, şehir genelindeki besleme noktalarına mama ikmali gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sevimli dostlarımızın soğuk havalardan ve kar yağışından etkilenmemesi adına yoğun gayret gösteriyor. Her zaman olduğu gibi yoğun kar yağışında da sahipsiz canların imdadına yetişen ekipler, 18 ilçede kurulan mama istasyonlarına mama dağıtımı yaptı.

KAPIMIZIN ÖNÜNE SU VE MAMA BIRAKALIM
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak sahipsiz canlara her zaman özel önem verdiklerini belirterek, “Kar yağışının ardından ekiplerimiz hemen 18 ilçemizde bulunan sevimli dostlarımızın yardımına koştu. Sahipsiz hayvan popülâsyonunun yoğun olduğu noktalara ve mama istasyonlarına mama ikmali gerçekleştirildi. Sadece kar yağdığında değil, kış mevsimi boyunca sevimli dostlarımızın besinsiz kalmaması adına etkin çalışma yürütmekteyiz. Tek bir can dostumuzun besin sıkıntısı yaşamaması adına, kıymetli vatandaşlarımızın da bu zor günlerde kapılarının önüne bir kap su ve mama bırakmalarını istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Besleme çalışmaları sırasında çevrede bulunan hayvanseverler,  tek bir canın bile besin bulmakta sıkıntı yaşamaması adına gösterdiği duyarlılık nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başta olmak üzere ekiplere teşekkür ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

O İSİM …

O İSİM …

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil