Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Mart 2022

ALTAY”IN UMUTLARI AZALIYOR

Süper Lig’in 30. haftasında 1-0 öne geçtiği Demir Grup Sivasspor deplasmanında son 10 dakikada yediği iki golle üç puan kaybeden Altay ligde kalma yolunda büyük bir yara almış oldu.

Haftaya düşme hattında 27 puanda giren Altay 16. sıradaki Giresunsporun Antalyaspora yenilmesi ile umutlanmış sivas deplasmanında alacağı 3 puanla ligde kalma umutlarını büyük oranda artıracaktı ama evdeki hesap çarşıya uymayınca düşme hattındaki Altay ile bir üst sıradaki Giresunspor arasındaki puan farkı 6 olarak kaldı.

Gol Dakikaları : _________

İlk yarısı golsüz biten maçın 54. dakikada Cesar Pineras yayın üzerinden sola çıkardı, Martin Rodriguez gelişine uzak direğe plasesini yaptı: 0-1. bu golle 1-0 öne geçen Altay üstünlüğünü 80. dakikaya kadar sürdü 80. dakikada Max Gradel sağdan ceza sahasına gönderdi, Dimitrios Goutas kafayla arkaya indirdi, Ayobami Kayode göğsüyle dokundu ve top ağlara gitti Kayodenin  ofsayt pozisyonunda olduğu için hakem önce golü iptal etti  ardından VAR kararıyla ofsayt olmadığı görülünce golü verdi: ve durum 1-1 oldu maç artık bu skorla bitecek derken 90 artı 1. dakikada kaleci Ali Şaşal’ın uzun degajında savunma arasında topla buluşan Mustapha Yatabare öne çıkan kaleci Lis’in üzerinden plasesini yaptı ve topu ağlarla buluşturunca skorda  2-1 oldu ve maçta bu skorla bitti.

Sportoto süper ligin 31. haftasında  Altay sahasında Antalyaspor’u konuk edecek.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil