Ana Sayfa Bölge 21 Mart 2022

BAŞKAN KARA’DAN İLÇE ESNAF ODALARINA ZİYARET…

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB yönetim kurulu üyeleri Ekrem Yılmaz ve Turan Kaynar’la birlikte Trabzon’un bazı ilçelerindeki esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, esnafın talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Kara, TESOB Genel Sekreteri Ömer Kayıkçıoğlu’nun da yer aldığı ziyaretlerde; Tonya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Lermi, Beşikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Coşkun Zihni, Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yılmaz, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu ve Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Kaynar’ı makamlarında ziyaret etti.

Başkan Kara, pandemi dönemi ve ardından gelen akaryakıt ve enerji fiyatlarındaki artışların esnaf ve sanatkârları zor durumda bıraktığını, ancak her şeye rağmen üretim ve halka hizmete devam edildiğini vurgulayarak, “Esnaf odası başkanlarımızla bundan sonra yapılabilecek çalışmalar, talepler ve çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunduk” dedi. Kara, pandemi döneminde hazırladıkları talepler ve çözüm önerileri konusundaki raporları siyasiler ve bürokratlar olmak üzere her kesime ulaştırdıklarını vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil