Ana Sayfa Bölge, Gündem 22 Mart 2022

ARICILARA BÜYÜK DESTEK

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yalı Mahallesi’nde bulunan Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Derneği’nde üyelere yarı fiyatına şeker dağıtımı gerçekleşti. Yoğun katılımın yaşandığı şeker dağıtım programına Türkiye Tarım ve Hayvancılık Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Trabzon Arıcılar Derneği Başkanı Mustafa Pehlivan ve üyeler katıldı.

TARIM VE GIDANIN SİYASETİ OLMAZ

Sarıoğlu, “Tarım ve gıdanın siyaseti olmaz. Bizim amacımız tarımı geliştirmek. Üyelerimize çuvalı 395 TL’den şeker dağıtıyoruz. Bu şekerlerin piyasa fiyatı 800 TL. Arıcılarımızın girdi maliyetlerini düşürüyoruz. 10 torba şeker alan arıcımız 4 bin TL kar ediyor. Şeker de limit de sınır da yok. Arıcımızın analizi yapılacak. Bu konuda taviz yok. Analiz raporundan geçen balların alımını gerçekleştireceğiz. Ülke genelindeki 200’ün üzerindeki kırsal kalkınma kooperatifi bize katıldı. Biz hayvancılıkla ilgili faaliyetlere de başlayacağız. Üreticimiz para kazanacak. Ekonomik tarıma dönmeliyiz. Trabzon’dan Şırnak’a tek yürek, tek nefes, tek ses birlikte üreten Türkiye hareketeyiz. Biz hiçbir STK’ya da benzemeyiz. Milletimizin özü ve sigortasıyız. Bunu da kamuoyu görüyor. Yıl sonuna kadar ülkemizin en büyük STK’sı olacağız. He şey açık ve şeffaf. edevlet üzerinden yapılacak” dedi.
BÜYÜK MÜCADELE
Sarıoğlu, ‘’Amacımız üretim ve kardeşlik. 30 bin ton şeker vereceğiz. Her şeyi devletten beklemeyin. Yaptığımız iş doğru, şekerinizi alın yatırımınızı yapın. Büyük mücadele veriyoruz, samimiyetimizi anlayın. Şimdi çok güçlüyüz, doğru işler yapıyoruz. 600 bin üzerinde üye var. İnsanlar gönül hareketine girişti. Dünyanın krizde olduğu dönemde 30 bin ton şeker vermek yürek ister.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil