Ana Sayfa Bölge, Gündem 23 Mart 2022

BAŞKAN ZORLUOĞLU MARAŞ CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, imza projeleri arasında yer alan Maraş Caddesi’nin yayalaştırılması çalışmaları ile yakından ilgileniyor. Başkan Zorluoğlu, Maraş Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek son durumla ilgili bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’da tüm kesimler tarafından olumlu karşılanan Kahramanmaraş Caddesi’nin yayalaştırılması çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve ilgili daire amirleri eşlik etti.

TİTİZ VE HIZLI ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR
Çalışmaların ilk 100 metrelik kısmının çok kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Zorluoğlu, “Sert hava şartlarına rağmen arkadaşlarımız titiz ve hızlı bir çalışma yürütüyor. İlk 100 metrelik bölümün sonuna yaklaştık diyebiliriz. Burası tamamlandığında Uzun Sokak, Maraş Caddesi ve Kunduracılar Caddesi’ni kapsayan açık AVM görünümüne kavuşacak. Aynı zamanda cadde yayalaştırıldıktan sonra ticaret şekli de değişecektir. Vatandaşımızın doğrudan hizmet alacağı esnaf ve ticarethanelerin oluşacağına inanıyorum. Öte yandan etraftaki binaların tabela ve boya kirliliği var. Bunun için de projemiz hazır. Burada cephe sağlıklaştırma çalışmamız olacak. Bu projemizi de turizm sezonunun ardından başlatacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil