Ana Sayfa Gündem, Spor 28 Mart 2022

STOPER MEVKİİ BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ GİBİ

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 31. haftasında sahasında  oynayacağı Beşiktaş maçı için  hazırlıklarına milli takımlardaki oyunculardan mahrum olarak devam ediyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarda teknik taktik çalışmalara devam etti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde son olarak dün saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda Trabzonspor , U-19 takımı ile  çift kale maç yaptı.

Bugünü izinli olarak geçiren Bordo Mavililer   Salı günü yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını devam edecek.

Teknik Patron Abdullah Avcının Beşiktaş maçı öncesi en büyük sorunu stoper mevkinde yaşıyor Önce Edgar’ın sakatlanarak sezonu kapatması ardından Vitor Hugonun sakatlığı sonrası sezonu kapatması ile bu bölgede alternatif oyuncunun kalmaması sonucunda Denswili bu bölgeye çeken yanına da genç Ahmetcanı monte eden Abdullah Avcı son olarak Ahmetcanın da milli maçta sakatlanması sonrası elinde bu bölge için oyuncu kalmadı Beşiktaş Maçında defansta Ahmetcanın düzelmemesi halinde Denswilin yanında Hüseyin Türkmeni oynatacak yedek olarak ise henüz hiç forma giymemiş  Bursaspor’dan transfer edilen 18 yaşındaki Taha Altıkardeş’in kadroda olması bekleniyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil