Ana Sayfa Bölge, Gündem 30 Mart 2022

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TRABZON’U ÇİÇEKLERLE DONATIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yürüttüğü çiçek ve fidan dikim çalışmalarıyla şehri güzelleştirmeye devam ediyor. Trabzon’u rengârenk bir görünüme kavuşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kenti çiçeklerle donatıyor

Doğal güzellikleriyle adından söz ettiren Trabzon, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de fark yaratmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından şehir genelinde yürütülen çalışmalarla, merkez ve ilçelerdeki kavşaklar, refüjler, parklar ve çocuk oyun alanları çeşitli türdeki çiçeklerle süsleniyor. Şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatan ekipler, binlerce çiçeği toprakla buluşturuyor.

PEYZAJ ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak peyzaj ve yeşil alan çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz. Zaten yeşil olan Trabzon’umuzu daha da yeşil hale getirmek adına yürütülen ve görsel güzellikler sunan peyzaj çalışmalarında, 527 bin sğoanlı bitki (lale,sümbül,nergis vb) olmak üzere toplam 2 milyon 18 bin 542 adet yeni mevsimlik çiçeği toprakla buluşturuyoruz. Rengârenk çiçeklerin dikim işlemini, hazırlanan peyzaj planına göre yapan ekiplerimiz, ardından da çiçeklerin ihtiyaç duyduğu sulama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu anlamda şehir merkezi ve ilçelerdeki refüj, kavşak, sahil şeridi, parklar ve çocuk oyun alanlarında eş zamanlı çalışma yürütülmektedir. Trabzon’umuzu güzelleştirmek adına yaptığımız programlı dikim çalışmalarımız, mevsimine özgü yazlık ve kışlık çiçeklerle yıl boyunca devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil