DOLAR 32,5259 0.11%
EURO 35,0474 -0.01%
ALTIN 2.435,800,00
BITCOIN 21010680.75276%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

DİKKAT DİKKAT !TRABZON’DA BU AKŞAM FIRTINA KOPACAK

DİKKAT DİKKAT !TRABZON’DA BU AKŞAM FIRTINA KOPACAK

ABONE OL
3 Nisan 2022 13:26
DİKKAT DİKKAT !TRABZON’DA BU AKŞAM FIRTINA KOPACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Ligin 31. haftasının en önemli maçında Trabzonspor ile Beşiktaş bugün 20:30’da Medikal Park Stadyumu’nda 3 puan için sahaya çıkacak. Dev maçın hakemi Zorbay Küçük Küçük’ün yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan, Ekrem Kan ve Çağdaş Altay yapacak.

Bu sezon ligin üzerinde bir futbol oynayarak taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve  üst üste 3 maç daha kazanması durumunda 8.şampiyonluğunu ilan edecek olan lider Trabzonspor’da dev maç öncesi sakatlıkları bulunan Vitor Hugo,  ve Anders Trondsen forma giyemeyecek.

Ligin son 8 haftasında yeni hocasıyla önümüzdeki yılın da planlamasını yapacak olan  Beşiktaş’ta ise Mert Günok, Miralem Pjanic ve Oğuzhan Özyakup sakatlıkları nedeniyle bu önemli maçta olmayacaklar. Siyah-Beyazlıların yeni antrenörü Valerien Ismael de Lider Trabzonspor karşısında ilk kez takımının başında sahada olacak

Beşiktaş maçı öncesinde Trabzonspor’da ise kart cezalısı Peres’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Ahmetcan, Vitor Hugo ve Trondsen, derbide  forma giyemeyecek. Teknik Patron Avcı’nın savunma hattında Denswil’in yanında Hüseyin Türkmen’e forma vermesi bekleniyor. Cezası nedeniyle Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarında oynayamayan sol bek Puchacz ise Beşiktaş maçında sahadaki yerini alacak. Abdullah Avcının  cezalı olan Peres’in yerine son haftalarda formu yükselen ve milli takıma da çağrılan Dorukhan’a görev vermesi bekleniyor.

Teknik Patron Abdullah Avcı futbolcularla yaptığı toplantıda Beşiktaşın yeni hocasıyla yeni bir sistem anlayışı ile sahada olacaklarını sahada herkesin ciddiyetle oynamasını sabırla taktik plana sadık kalmalarını isterken artık şampiyonluğa gün sayıyoruz taraftarımızı staddan güzel bir futbol güzel bir sonuçla uğurlayalım dediği öğrenildi yönetiminde bu maçta tam kadro stadda olacakları öğrenildi.

Teknik Patron Abdullah Avcının Beşiktaş karşısına Takımı sahaya  Uğurcan, Dorukhan, Hüseyin, Denswil, Puchacz, Siopis, Abdülkadir, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Cornelius on biri ile çıkarması bekleniyor

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!