Ana Sayfa Gündem, Spor 5 Nisan 2022

DERBİ TEKRARLANABİLİR

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Trabzonda oynanan derbi karşılaşmasında Trabzonspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kalmıştı

Derbide 47. dakika da yaşananlar ise hakem yorumcuları ve eski hakemlerin yorumlarında atışın yanlış kullanıldığı ve bunun da bir kural hatası olduğu şeklinde yorumlanmıştı.

Bugün ise Beşiktaş Kulübü, Trabzonspor maçındaki pozisyon için Türkiye Futbol Federasyonu’na kural hatası başvurusunda bulundu. Siyah beyazlı yönetim, kulüp avukatlarının konu ile ilgili hazırladığı raporun ardından federasyona resmi başvuru yaptı.

Futbol oyun kurallarını belirleyen Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB) ne diyor?

“Hücum eden takım lehine rakip kale alanı içinde verilen endirekt serbest vuruş, kale çizgisine paralel olan kale alanı çizgisi üzerindeki ihlalin yapıldığı yere en yakın noktadan yapılır”

şimdi gözler TFF de TFF nin bu başvuru ile ne karar verileceği maçın yeniden oynanıp oynanmayacağına ne karar vereceği merakla bekleniyor

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil