Ana Sayfa Gündem, Politika 6 Nisan 2022

ÜRETİCİ SIKINTILI,ÇİFTÇİ DERTLİ ,VATANDAŞ UMUTSUZ

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, 20 yıllık AK Parti iktidarında vatandaşın sorunlarına çözüm bulunamadığını iddia etti.

CHP’li Köksal, sorunların arttığı bir iktidarla karşı karşıya olduklarını ileri sürerek, esnafın kan ağladığını, üreticilerin sıkıntı çektiğini, çiftçinin mazot, yem, gübre zamlarıyla baş edemediğini, vatandaşın faturalarını ödeyemediğini ve her gün yoksulluğun arttığını iddia etti.

Rekor bir işsizlik oluştuğunu savunan Köksal, “Sorunları çözmekten uzak ve yaşanan sorunlara karşı son derece duyarsız bir AKP ile karşı karşıyayız.” diye konuştu.

CHP Aksaray İl Başkanı’nın, ildeki sorunları anlatmak için Meclis’te olduğunu dile getiren Köksal, il başkanlığının sorunların çözümü için yağmur çamur demeden mücadele ettiğini, bu mücadelede onlara omuz verip, destek olacaklarını dile getirdi.

Daha sonra Ertürk, kentte yaşandığını iddia ettiği sıkıntılara dair bilgi verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İMAMOĞLU ANKARAYA GİDİYOR !

İMAMOĞLU ANKARAYA GİDİYOR !

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil