Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 9 Nisan 2022

MARMARABİRLİK’TEN AKARYAKIT DESTEĞİ…

Sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayarak büyüyen, dalından sofraya sağlıklı, güvenli, doğal, kaliteli, çevreye duyarlı, yenilikçi ürün ve hizmetler sunmayı hedefleyen Marmarabirlik ortaklarına destek vermeye devam ediyor.

Kuruluşundan bugüne ilk kez ortaklarına geçen yıl akaryakıt desteği veren Marmarabirlik, bu yıl da üreticiye toplam 173 milyon liralık akaryakıt desteğinde bulunacak.

Üretici odaklı hizmet anlayışıyla ortaklarına destek vermeye devam eden Marmarabirlik, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ortaklarına akaryakıt desteğinde bulunacak.

Üretici ortakların, 31 Ekim 2022 tarihine kadar anlaşma yapılan akaryakıt firmalarının herhangi bir istasyonundan mazot alabileceğini belirten Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, amacımız üretici ortaklarımızın dertlerine derman olabilmek üretim ve yaşam kalitelerini arttırmak bu kapsamda da “Gübre, zirai ilaç ve sigorta desteği ile birlikte üreticilerimizin en önemli girdi kalemini oluşturan akaryakıt desteği verilmesine başlanmıştır.

Desteğin hesaplanmasının ise Kooperatifine son 3 yılda ortalama ürün teslimatı bin kilo ve altında olan ortaklara 250 litre,  bin bir kilo –  bin 500 kilo arasında olan ortaklara 300 litre, ortalama teslimatı  2 bin 501 kilo ve üstünde olan ortaklara 350 litre akaryakıt desteği olarak hesaplandığını ve bu şekilde verilecektir.” dedi.

Başkan Hidamet Asa  “Akaryakıt desteğinden faydalanacak olan ortaklarımızın, bağlı oldukları kooperatiflere giderek gerekli idari işlemleri tamamladıktan sonra anlaşma yapılan firmaların; Opet-Yakıt Kart ve Shell-Partner Card’larını almaları gerekmektedir. Üreticilerimizin girdi maliyetlerini düşürmek için toplam 335 milyon TL kredi tahsisatı yapılmıştır.” dedi

Kaynak:www.ciftcitv.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil