Ana Sayfa Gündem, Spor 9 Nisan 2022

ŞAMPİYONUZ GÜN SAYIYORUZ …

Süper ligin lideri Trabzonspor ara verdiği galibiyet serisine Gaziantepte tekrar başlamak için tüm hazırlıklarını tamamladı Bordo Mavililer bu akşam Gaziantepte 3 puan için sahaya çıkacaklar.

Ligde 71 puanla en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor’un 13 puan önünde lider durumda bulunarak zirve mücadelesinde büyük avantaj yakalan bordo-mavililer  rakibini yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

Gaziantep’te sakatlığı bulunan Hamza Mendyl ve Torgeir Borven ile kart cezalısı Papy Djilobodji karşılaşmada forma giyemeyecek.

Trabzonspor’da ise Djaniny, Bakasetas ve Siopis cezaları, Trondsen de sakatlığı nedeniyle bu maçta görev alamayacak.

Erol Bulut’un Trabzonspor karşısında sahaya  Günay, Toşca, Caulker, Ertuğrul, Kitsiou, Doğan, Furkan, Maxim, Sagal, Figueiredo, Muhammet onbiri ile çıkması beklenirken

Abdullah Avcının  Antep deplasmanında takımı sahaya Kalede  Uğurcan, sağ bekte Peres, stoperde Hüseyin, Denswil,  sol bek te ise Puchacz’a forma vermesi beklenirken uzun bir aradan sonra orta sahada  Dorukhan, Hamsik,  ikilisine forma verecek hemen önlerinde Abdulkadir oynayacak sağ kanatta Visca,sol kanatta Nwakaeme, forvette Cornelius oynaması bekleniyor Abdullah Avcının tek belirsizliği sakatlığı geçen Vitor Hugo

Gaziantep bu sezon evinde oynadığı 15 maçta 10 galibiyet alırken 4 maçta berabere kaldı  1 maçta ise mağlup oldu bu maçlarda 31 gol atan Gaziantep kalesinde16 gol görürken  evinde bu sonuçlarla 34 puan topladı

Lider Trabzonspor ise bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçta  10 galibiyet  3 beraberlik 2 de mağlubiyet aldı rakip ağlara  29 gol bırakan Bordo Mavililer kalesinde  15 gol görürken deplasman da  33 puan toplamış oldu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

61 GÜNDÜR YENİLMİYOR…

61 GÜNDÜR YENİLMİYOR…

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil