Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 12 Nisan 2022

KILIÇDAROĞLU :TONLARCA KAÇAK ÇAY GELİYOR

CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Partisinin TBMM deki grup toplantısında yaptığı konuşmada daha önce belirttiği çay kanunu ve çaydaki gelişmeleri anlattığı çıkışını bu kez kürsüden bir kez daha anlattı

Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada iktidar çay üreticisinin hakkının savunan bir düzenleme yapın destekleyelim dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, çay için hazırladıkları kanun teklifini AK Parti ve MHP’li milletvekillerinin kabul etmediklerini söyleyerek, “Rizeli kardeşlerime söylüyorum, kesintisiz oy veriyorsunuz, alın terinizi başkalarına peşkeş çekiyorlar. Kilolarca değil tonlarca kaçak çay geliyor. Rize’de söz verdim, Allah nasip eder onların da oyuyla iktidar olduğumuzda o kaçak çayları Rize meydanında yakacağım. Bu milletin hakkını hukukunu savunacağız; kaçakçının, soyguncunun, cebini dolduran siyasetçinin değil. Yeni bir evrenin, dönemin başladığını herkes bilmeli. Devleti yeniden adalet üzerine inşa edeceğiz, yolsuzluk, soygun üzerine değil.” sözlerini sarf etti.

İktidarın çay üreticisinin hakkını hukukunu savunan bir düzenleme getirmesi halinde destek vereceklerini söylediklerini aktaran Kılıçdaroğlu, “Onu da getirmiyorlar. Niçin? Soygun daha bitmedi, daha birilerinin keselerinde boşluk var, oraları dolduracaklar.” görüşünü savundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil