Ana Sayfa Gündem 14 Nisan 2022

BAŞKOMUTAN İFTARDA MEHMETÇİK’LE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkâri Yüksekova’da 3. Piyade Tümen Komutanlığı’nda askerlerle birlikte iftar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte terörle mücadele operasyonlarında büyük başarılar elde eden birliğe gelişinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz tarafından karşılandı.

Yemekhaneye girişinde Mehmetçiği selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindekilerle birlikte okunan duanın ardından askerlerle birlikte iftar yaptı.

İftar sonrası birliğin faaliyetlerine ilişkin bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra beraberindeki Millî Savunma Bakanı Akar ve TSK komuta kademesi ilçe merkezinde esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil