Ana Sayfa Gündem, Spor 14 Nisan 2022

İLK GİDEN “O” OLACAK…

TFF süper ligde liderlik koltuğunda oturan Trabzonsporda sezon sonunda takımdan ayrılması düşünülmeyen yunanlı oyuncu Anastasios Bakasetas gidecek gibi ,Sözleşmesindeki 12 milyon euro serbest kalma maddesini kullanması beklenen Portekiz devi Sporting’ bu bedeli ödeyerek Yunanlı yıldıza imza attırması bekleniyor.

Sporting Lizbon oyuncunun menejeri ile her konuda anlaştığı ve oyuncunun Trabzonspordan kazandığının iki katını teklif ettiği bu cazip teklifide Bakasetasın kabul ettiği konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde bu konuda bir açıklama yapan Bakasetas’ın menajeri Dimitriadis Christos, geçtiğimiz haftalarda Sporting ile ilgili çıkan bir transfer haberi ile ilgili sosyal medyadan şu açıklamayı yapmıştı: Bakasetas şu anda Trabzonspor’un oyuncusu ve tek düşündüğü Trabzon’a şampiyonluk getirmek. Trabzonspor’a Transfer olduğu gün başkanı Ahmet Ağaoğlu’na söz verdiği gibi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil