Ana Sayfa Gündem, Spor 16 Nisan 2022

ABDULLAH AVCI ” KAYGIMIZ YOK “

Kendi evinde Fatih Karagümrük karşısında geriye düştüğü maçta beraberliği alarak maçı bitiren Bordo Mavili takım evinde yenilmezliğini devam ettirdi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Vavacars Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Maçın ilk yarısında dengeli bir oyunun olduğunu belirten Avcı, “Rakibimiz puan olarak rahat bir konumda ve kaliteli ayakları var. Topu kolay vermeyen bir takım. Topa sahiptik ama ilk yarının sonunda geçiş hücumu yedik ve sonucunda duran top sonrası mağlup duruma düştük. Ardından değişiklikler yaptık. Topa sahip olup, baskı kurduk ve hemen hemen 45 dakika rakip ceza sahası içinde oynadık. Kenar ortaları, şutu, bire biri, kısaca her şeyi denedik. Duran toplar oldu. İstatistik rekorları kırdık, ikinci yarıda şampiyon takım gibi oynadık. Sadece sonlara doğru geçiş hücumu verdik. İkinci yarıdaki oyun belki de son zamanlardaki en iyi oyunumuzdu. Bu oyunun içinde bunlar var. Şampiyonluk yolu kolay bir yol değildir, zor ve meşakkatli bir yoldur. Bu puanları onun için topladık, kaybettiğimiz hiçbir şey yok. Beş puan lazımdı bugün dört puana düştü. En iyi şekilde yolumuza devam ediyoruz. Salı günü kupa maçımız var. Oyuncularımı mücadelelerinden, kurdukları baskıdan ve oyunu çevirme isteklerinden dolayı tebrik ediyorum. Futbol bazen böyledir, her şeyi denersin ama karşılığını alamazsın. Yapacak bir şey yok. Yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Puan kayıpları nedeniyle herhangi bir kaygının ortaya çıkmadığını vurgulayan Avcı, şunları söyledi: “Bir kaygımız yok. Biz kaliteli bir takımız. Gider deplasmanda kazanır döneriz, içeride kazanırız. Bunlar bu işin içinde var. Bu nedenle böyle bir algı oluşmasın. Rakipler tüm maçlarını kazanırken biz dört puan alamayacağız gibi bir durum oluşturmaya çalışıyorlar. Öyle bir şey yok. Bugün bir şampiyon gibi oynayıp kazanmak için her şeyi denedik. Bu nedenle oyuncularıma hiçbir şey söyleyemem.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil