DOLAR 32,5568 0.01%
EURO 34,9423 0.14%
ALTIN 2.430,210,31
BITCOIN 2054826-4.45917%
Trabzon
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANI  :FELAKET TELLALLARİNE İTİBAR ETMEYİN…

CUMHURBAŞKANI :FELAKET TELLALLARİNE İTİBAR ETMEYİN…

ABONE OL
17 Nisan 2022 08:36
CUMHURBAŞKANI  :FELAKET TELLALLARİNE İTİBAR ETMEYİN…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, “Hep söylediğimiz gibi, bizim en büyük gücümüz milletimizin birliği, beraberliği, kardeşliğidir. Şayet bu uhuvvet iklimini kimsenin bozmasına müsaade etmez, hep birlikte 2023 hedeflerimize odaklanır, 2053 vizyonumuza sarılırsak Allah’ın izniyle önümüzde durabilecek hiçbir güç yoktur” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları dile getirdi: “Altyapıları eskiyen, köhneyen, yetersiz hâle gelen gelişmiş ülkelerle yarışabilecek, çoğu alanda da onları geçecek imkânlara sahibiz. Bu avantajı en güzel şekilde kullanarak ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri hâline getirmekte kararlıyız. Zahmetsiz rahmet olmayacağının bilinciyle, bugün yaşadığımız sıkıntıları önümüzdeki dönemde kavuşacağımız büyük ve güçlü Türkiye’nin bedeli olarak görüyoruz. Hep söylediğimiz gibi, bizim en büyük gücümüz milletimizin birliği, beraberliği, kardeşliğidir. Şayet bu uhuvvet iklimini kimsenin bozmasına müsaade etmez, hep birlikte 2023 hedeflerimize odaklanır, 2053 vizyonumuza sarılırsak Allah’ın izniyle önümüzde durabilecek hiçbir güç yoktur” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tabii bu hakikatlerin sadece biz değil, rakiplerimiz de farkında. Bunun için de ekonomik zorluklar üzerinden milletimizin moralini bozacak, siyasi mühendislik hesaplarıyla ülkenin rotasını değiştirecek her türlü oyunu sergiliyorlar. Dünyanın tamamında daha fazlasıyla yaşanan sıkıntıları, sanki sadece Türkiye’ye mahsus gibi göstermeye çalışanların niyeti, milletin derdini dile getirmek değil, küresel senaryoların borazanlığını yapmaktır. Altını çizerek tekrarlıyorum: Enerjiden gıdaya, madenlerden teknoloji ürünlerine kadar pek çok alanda yaşanan fahiş fiyat artışları tüm dünyanın ortak sıkıntısıdır. Hatta Türkiye, üretim gücü ve lojistik avantajlarıyla bu sıkıntıdan en az etkilenin ülkelerden biridir. Milletimden, çoğu da mevsim etkisinden kaynaklanan istisnai durumları felaket tellallığının malzemesi hâline dönüştürmeye çalışanlara itibar etmemesini istiyorum” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!