Ana Sayfa Bölge, Gündem 23 Nisan 2022

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkuyla kutlandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yıl dönümü kutlamaları Valilik önündeki Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasıyla başladı. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu tarafından Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu.
Kutlama programına Ahmet Saka İlkokulunda devam edildi. Programa Valimiz İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Cem Karaoğlu, il protokolü, kurum amirleri, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´mızın okunmasının ardından Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.
Kutlama programında Ahmet Saka İlkokulu tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi. Programda günün anlam ve önemine uygun şiirler okundu. Anasınıfı dans gösterileri ve halk oyunları gösterileri ve çocuk korosunun ardından Vali Ustaoğlu, Garnizon Komutanı ve Cumhuriyet Başsavcısı günün anlam ve önemine ilişkin düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek onları tebrik etti. Kutlamalar toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil