DOLAR 32,5475 0.16%
EURO 35,0223 -0.04%
ALTIN 2.438,330,12
BITCOIN 21032610.45351%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

BAŞKAN ÖMER HAKAN USTA’DAN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN ÖMER HAKAN USTA’DAN 23 NİSAN MESAJI

ABONE OL
23 Nisan 2022 02:19
BAŞKAN ÖMER HAKAN USTA’DAN 23 NİSAN MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ömer Hakan Usta  yayınladığı mesajla Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 102’nci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Başkan Ömer Hakan Usta yayınladığı mesaj da ;Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk,23 Nisanı   geleceğimizin güvencesi olarak gördüğümüz, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini devredeceğimiz çocuklarımıza hediye etmiştir , Milli iradenin hayat bulduğu bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan ederken, çocuklara verdiği değeri ve aynı zamanda  Türk Milleti’nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.

Ne mutlu ki sizlere Cumhuriyetin geleceğini siz çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza güvenen ve milli egemenliğin ilan edildiği günü sizlere bayram ilan eden bir milletin çocuklarısınız.

Sizler bizim aydınlık yarınlarımızın güvencesi ve egemenliğimizin teminatısınız. Şehit kanlarıyla sulanan bu cennet vatanın gelecek sahipleri sizlersiniz. Bundan sonra görev ve sorumluluk sizlerindir. Çünkü bu milletin bir bireyi olarak bu topraklar üzerinde yaşamanın bir hak olduğu kadar, görevleri, sorumlulukları ve birçok yükümlülükleri vardır. En önemli göreviniz milli ve manevi değerlerimizi, inancımızı, milli birlik ve beraberliğimizi korumak, savunmak, yaşamak ve yaşatmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatanı için canını feda eden bütün şehitlerimizi minnetle anıyor, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!