Ana Sayfa Gündem, Spor 23 Nisan 2022

SON DAKİKA …SON DAKİKA…SON DAKİKA…SON DAKİKA…

Trabzonspor şampiyonluk yolunda bu akşam saat 20,30 da hakem Yaşar Kemal Uğurlunun yöneteceği maçta sahaya 3 puan için çıkacak.

Saat 20.30 da oynanacak maçta VAR hakemi ise Özgür Yankaya olacak.

Bordo Mavililerde kupa maçında sakatlanan Nwakamenin ve sakatlığı devam eden Hüseyin den yoksun Adana da sahaya çıkacak olan Bordo Mavililerde Teknik Patron Abdullah Avcı Yunus Mallıyı da Adana’ya götürmedi.

Bu akşam ilk onbirde değişiklikler yapması beklenen Teknik Patron Avcı  Nwakamenin yokluğunda Jean Kouassi’ye görev vermesi beklenirken orta sahada ise Dorukhana özel görev vereceği öğrenildi.

Teknik Patron Abdullah Avcı Takımla gerçekleştirdiği maç toplantısında ‘Sabırlı oyun’ uyarısı yapan tecrübeli Hoca , “90 dakika boyunca disiplinden kopmayacağız. Sabırlı ve akıllı oyunla, plana sadık kalarak bugünlere geldik biz rakiplerimiz ne yaptığına bakan bir ekip değiliz bugünde dün olduğu gibi kazanıp yolumuza devam edeceğiz taraftarımız bizden galibiyet bekliyor bizde kazanacağız  Kupada kazandık, sıra ligde  Şampiyonluk için son adımımızı  atalım sizlere ve Kalitenize güveniyorum” dediği öğrenildi.

Teknik Patron Abdullah Avcı Adanada takımı sahaya kalede Uğurcan defansta sağda Peres solda Denswil ortada Hugo ,Ahmetcan önlerinde Dorukhan Hamşik Ömür sağ kanatta Visca solda Kouassi ilerde ise Cornelius  onbir tertibi ile çıkması bekleniyor .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil