DOLAR 32,5364 0.05%
EURO 34,8513 0.51%
ALTIN 2.430,14-0,10
BITCOIN 2157371-0.54179%
Trabzon
22°

PARÇALI BULUTLU

04:31

SABAHA KALAN SÜRE

Vali Tuncay SONEL’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
  • Haberin Yildizi
  • Bölge
  • Vali Tuncay SONEL’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Tuncay SONEL’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

ABONE OL
23 Nisan 2022 08:24
Vali Tuncay SONEL’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM, milli mücadelemizin zaferle sonuçlanmasının ve nihayetinde Cumhuriyetimizin ilan edilmesinin en önemli adımlardan biri olmuştur. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk,halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir.
Sevgili Çocuklar;
Sizler bu milletin umudu, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günün bayram olarak çocuklara armağan edilmesi, sizlere verilen değerin ve duyulan güvenin en büyük göstergesidir. Çünkü, bu güzel ülkeyi yarınlarımız olan siz çocuklara emanet edeceğiz. Devletimiz, sizlerin çağın gereklerine uygun şekilde eğitim almanız ve her alanda kendinizi geliştirmeniz için büyük çalışmalar yapmaktadır. Sizlerden beklentimiz, bu sorumlulukların bilincinde olup Ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için ilmi, bilimi ve teknolojiyi çok iyi ve yerinde kullanmanızdır.
Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle; gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!