DOLAR 32,5740 0.07%
EURO 34,8966 0.05%
ALTIN 2.434,360,19
BITCOIN 21744860.31984%
Trabzon
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

BAŞKAN SARIALİOĞLU FIRININ BAŞINA GEÇTİ EKMEK PİŞİRDİ

BAŞKAN SARIALİOĞLU FIRININ BAŞINA GEÇTİ EKMEK PİŞİRDİ

ABONE OL
24 Nisan 2022 11:54
BAŞKAN SARIALİOĞLU FIRININ BAŞINA GEÇTİ EKMEK PİŞİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Sarıalioğlu’ndan Fedakar ve Cefakar Fırıncı Esnafına Teşekkür

 Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of’ta uzun yıllardır mesleğini aralıksız devam ettiren fırıncı esnafını teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

Temel tüketim ürünlerinin başında gelen ekmeğin üretiminde fırıncıların çok önemli bir mesleği icra ettiklerini dile getiren Başkan Sarıalioğlu hazırlattıkları teşekkür belgelerini fırıncı esnafına sunarak, başarılarının devamını diledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu rutin denetimleri sırasında esnafla buluşarak hayırlı işler temennisinde bulundu. Fırının başına geçerek eline aldığı fırın küreği ile ramazan pidesini fırına sürdü. Sarıalioğlu’nun pide pişirme deneyimi sırasında ortaya çıkan renkli görüntüler hem fırıncıları hem de müşterileri gülümsetti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Sarıalioğlu, “İlim, İrfan ve Âlimler Şehri Of’umuzda Ramazan ayını ateşin başında geçirerek çalışmak zorunda kalan fırıncı esnafımıza ziyarette bulunup komşularımız ile hasbihal ettik. Ramazan ayı süresince yoğun hizmet veren fırıncı esnafımıza yapmış olduğu hizmetlerden ötürü takdir ve teşekkürlerimizi arz eder, bundan sonraki ticari hayatında başarılar dilerim. Allah başımızdan böyle örnek esnaflarımızı eksik etmesin. Kendilerini kutluyoruz ve teşekkür belgesi ile onurlandırıyoruz. Daha nice başarılı yılları; sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçirmesini temenni eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Başkan Sarıalioğlu’na ziyaretlerde; Of İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sedat Saral, belediye meclis üyeleri eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!