DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BITCOIN 2082726-3.8232%
Trabzon
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

SIFIR FAİZLİ 10 YIL VADELİ KREDİ

SIFIR FAİZLİ 10 YIL VADELİ KREDİ

ABONE OL
1 Mayıs 2022 09:58
SIFIR FAİZLİ 10 YIL VADELİ KREDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi gençlerin ve kadınların çiftçiliğe ve hayvancılığa teşvik edilmesi kapsamında çiftçilere kolaylık sağlamak ve tarımın gelişmesine yardımcı olmak için kurulan Ziraat Bankası farklı sektörler için birbirinden farklı yeni kredi seçenekleri sunuyor bu konudaki doğru bilgileri tam ve eksizksiz aktarmak isteyenleri banka şubelerine bekleyen uzmanlar faizsiz ve düşük faizli kredilerden yararlanmak isteyenleri şubelere beklediklerini aktardılar.

Ziraat Bankasından Sıfır Faizli 50 Büyükbaş Hayvan Alım Kredisi
Ziraat bankası tarafından canlı hayvan alımı yapacak olan çiftçilere faizsiz kredi verilmeye devam ediyor. Besi veya süt hayvancılığı yapacak ve 50 baş ve üzeri canlı hayvan alımı yapacak olan çiftçilere kullandırılacak olan 2 yıl geri ödemesiz 7 yıl vadeli faizsiz krediler ve 10 yıla varan kadın ve genç çiftçi hayvan alım kredilerinin tüm ayrıntıları bu sayfada. 6 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete’de Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri işbirliği ile tarım ve hayvancılık alanında çiftçilere düşük faiz ile işletme ve yatırım kredisi kullandırılacağı ve kredinin üst limitlerinde artış olduğu yayımlanmış olup, bu karar kapsamında hayvancılıkla uğraşanlara sağlanan faizsiz kredilerin kullandırım süreler, 2023 yılı sonuna kadar uzatılmıştı.
Ziraat bankası sıfırdan hayvancılığa başlayarak büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ve besiciliği yapacak olan büyükbaş hayvanlardan (inek, düve, sığır) alımı yapacak olan çiftçilere Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında tüm şartları sağlayan çiftçilere 40 milyon liraya kadar 50 büyükbaş hayvan alımı kredisi veriyor.
Büyükbaş hayvancılığa hayvan alımı için 3 başlık altında faizsiz kredi veren Ziraat bankasının hayvancılık kredileri şunlardır:
1. Besicilik, 2. Süt hayvancılık ve 3. Damızlık düve kredisidir.

Ziraat Bankasından Sıfır Faizli Arıcılık Kredisi

Ziraat bankası tarafından arıcılıga başlamak isteyen ve 50 adet arılı kovan almak isteyen ve mevcut faaliyetlerinde arılı kovan sayısını 50 ve üzerine çıkarmak isteyen arı üreticilerine faizsiz 50 arılı kovan kredisi veriliyor.
Ziraat bankası faizsiz arıcılık kredi imkanını uygulamaya koyduğu 6 yeni kredi paketi arasında yer alan Genç çiftçi ve kadın çiftçi kredi kampanyaları kapsamında kullandırmaktadır.

Ziraat Bankasından canlı hayvan alımı ve çeşitli faaliyetler için kullandırılacak olan faizsiz kredi imkanlarına başvurular 31 Aralık 2023 yılına kadar devam edecek olup, arıcılığa da 10 yıl vadeli 2 yıl geri ödemesiz 500 bin liraya kadar yatırım için faizsiz finansman desteği sağlayacaktır.

Ziraat Bankasından Tavukçukluk Yapmak İsteyenlere Sıfır Faizli Alım Kredisi

Ziraat Bankası tarafından sıfırdan tavukçuluk yapmak isteyen veya mevcut işletmelerini büyütmek isteyenler için Resmi gazetede yayınlanan karar kapsamında faizsiz kredi etlik piliç yetiştiriciliği için asgari 10 bin adet tavukçuluk kredisi verilmektedir.
Ziraat Bankası’ndan kanatlı hayvancılık faaliyetlerinde kullanılmak üzere düşük faizli kredi başvuruları 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek, Resmi Gazete’de yayımlanan tüm şartları taşıyan çiftçilere 10 yıllık vadeli 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL faizsiz finansman desteği sağlanacak. Genç çiftçi ve kadın çiftçilere 10 yıla kadar 500 bin TL değerinde kredi kullanımlarında 2 yıl geri ödemesizdir. Üretim ve yatırım yapacak olan kadın ve genç çiftçiler et tavukçu (broiler) yetiştiriciliğinde krediden faydalanabilirler.

Ziraat Bankasından Sıfır Faizli 250 baş Koyun Hayvan Alım Kredisi

Ziraat bankası sıfırdan hayvancılığa başlamak isteyen ve mevcut işletmesinde ki hayvan varlığının sayısını artırmak isteyen çiftçilere faizsiz koyun kredisi veriyor. 250 baş koyun almak isteyen çiftçiler bu kredilerden 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapabilecek. Koyun almak için Ziraat bankasından kredi kullanmak isteyen çiftçilerin merak ettiği Tüm detaylar bu sayfada..
250 baş koyun almak isteyen çiftçilere Ziraat Bankası faizsiz küçükbaş hayvancılık kredisi veriyor. 6 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Karar kapsamında:
• küçükbaş hayvan yetiştiriciliği kredisinden yararlanabilmek için; Koyunda en az 250 baş, keçide en az 100 baş kapasiteye sahip işletme kurmalan ya da mevcut kapasitelerini belirtilen kapasitelere veya üzerine çıkarmalar’: • Küçükbaş hayvan besiciliğinde ise 250 baş ve üzerinde besi işletmesi kurmaları veya işletme kapasitesini 250 ve üzerine çıkarmaları gerekir.
31 Aralık 2023 tarihine kadar başvuruları alınmaya devam edecek olan faizsiz koyun kredisine başvuruda bulunmak isteyen çiftçiler en Yakın Ziraat Bankası şubelerine giderek faizsiz koyun kredisinden yararlanabilecek.
Küçükbaş hayvancılık ile uğraşanlar ve hayvan almak için Bankaya başvuruda bulunan çiftçilere yatırım ve işletme döneminde olmak üzere iki tür kredi sağlanıyor.
İşletme kredileri: Küçükbaş hayvan alımları, yem, kira giderleri, sigorta, yakıt, makine bakım ve onarımı konularından verilmektedir.
Yatırım kredileri: Küçükbaş hayvan alımları için verilecek olan kredilerin yanı sıra, büyükbaş hayvanlar için ahır, küçükbaş hayvanlar için ağı’ yapımı, yatırım yapılması için alınacak tarlalar, arıcılık faaliyetleri, süt soğutma tanklarının alınması, rüzgar ve biogaz sistemleri için finansman sağlanmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!